Så er der Take Away for den kommende weekend og menuen pakkes færdig i foliebakker, klar til opvarmning hos Dem.

Forret og dessert / ost er klar til servering. 

Bestil hos Christian – 62 53 33 03

VIGTIGT  –  Udlevering fra Generalen efter anvist tidspunkt.

Take Away menu fredag d.26  og lørdag d.27 februar

Det store kolde tapas: 195,-kr
Saftige rejer – lime og appelsin creme – forårsløg.
Bagt Laks – syltet blomkål og æble.
Terrin af Torsk i persille og persillerods mousse.
Koldrøget Røget Fasanbryst – tranebær.
Lomo af gris (tørret filet) korn og urter i hvidløg.
Ragout af då med svampe og flødesauce. ( SKAL LUNES)
Vores gode brød.

Hovedret: 165,-kr
Dådyr kølle og bov pakket i urter og Serranoskinke. Glaseret rodfrugter og kartofler i timian og øl med olivenolie.
Persille og æble salsa samt Tranebær og rødløg i rødvin.

Ost :  65,-kr
3 slags gode oste med sødt tilbehør og sprøde kiks.

Dessert: 65,-kr
Fransk chokolade mousse kage – brombær sylt og citronskum.