Vi leverer alt i fantastiske selskaber… os Dem eller hos os.

Et selskab hos os er vores vigtigste opgave og den bliver udført i meget tæt samarbejdede med Dem, blot for at sikrer at det blive en uforglemmelig dag med et væld af oplevelser og  fantastisk gastronomi. Vi indbyder altid til et uforpligtende opstarts møde, for at klarlægge Deres ønsker og forventninger, således vi er bedst muligt i stand til at råde og vejlede Dem med sammensætning af selskabet.

Vi kan tilbyde 180 pladser på vores restaurant Generalen i Tranekær, i den historiske gamle herskabs stald med originale heste bokse og fantastisk stemning eller på Bogholderiet på Svendborg havn som var det gamle værfts kontor, med plads til 50 gæster.

Vi tilbyder også alle former for Diner Transportable og catering ud af huset, gerne hos Dem selv eller i et lokale fundet af værtsparret.

Med omkring 170/200 meget forskellige selskaber på et år er vi dybt fortrolig med planlægning og afvikling af selskaber, og vi har meget erfaring med specielt bryllup og mærkedage. Alt planlægges i samarbejde med Dem og vi tager højde for alle detaljer, så værtsparret kun skal koncentrer sig om at nyde selskabet og sine gæster.

Vi kan varetage alle opgaver et selskab måtte indholde: fra den første planlægning udfra tanker, ønsker og ideer, til den endelige udførelse og afvikling af selskabet med vores egne professionelle kokke og tjener. Vi har opsætnings udstyr til buffet, 8x10m. festtelte, store grille samt et stort udvalg i engros vin og chokolade specialiteter til festen derhjemme.

Som udgangspunkt skal der i et selskab tages stilling til følgende:
1. Budget og muligheder.
2. Der skal tages højde for årstiden og dagen i forhold til selskabets art: ( bryllup, fødselsdag, mærkedag, fest og lign.)
3. Hvilken slags selskab ønsker man: ( tid på dagen, længde af fest, antal gæster, formel / uformel, aktiviteter)
4. Sammensætningen af velkomst, menu, vine, kaffe, natmad.
5. Afvikling af selskabet: ( Indkøb, opdækning, tilberedning og servering, opvask, oprydning, affald.)

Vi har lavet en selskabs bog for bryllupper som beskriver alle opgaver, regler og muligheder og kan bestilles ved henvendelse til os.  Pris 200,-kr

Som udgangspunkt for Deres selskab forslå vi at  De starter med at se vores mange muligheder igennem og lad Deres sanser inspirere.  De skal vurderer om De ønsker en serveret menu eller buffet, hvor meget ønsker De selv at står for samt budget.

Normalt til en buffet vil man vælge en 2-4 forretter, 2-3 hovedretter samt ost og evt. 1-3 desserter. Når I vælger skal der tages højde for tidspunktet på dagen, årstiden, sammensætningen af retter samt hvilken form for fest der afholdes. En 2-3-4 eller 5 retters menu kan naturligvis også sammensættes udfra dette kort, på præsis samme måde.

Buffet og menu specialiteter 2019
Prisen for Deres valg kan De se i vores prisliste i menuen for selskaber herover og til sidst på Buffet og Menu kortet.
De er også meget velkommen til at kontakte os for et præcist selskabs tilbud med alle forhold taget i betragtning.

Vi er naturligvis behjælpelige med hjælp til valg af menu, både via telefon og mail. og kort sagt, skal De ikke tøve med at få et uforbindende tilbud på Deres næste uforglemmelige fest.

Vær OBS på at ved at fremsende en forespørgsel, er selskabet hverken bestilt eller godkendt fra Pichardt’s Restauranter. De vil få fremsendt en endelige ordrebekræftelse som skal underskrives og returneres.