Buffet og Menu specialiteter fra Pichardt’s Restauranter 2019.

Start med at se vores mange muligheder igennem og lad Deres sanser inspirere. Første gang De trykker på et + valg, fremkommer en boks hvor De skal vælge mellem menu eller buffet. Dernæst skal De beslutte hvor mange retter De ønsker og så er De klar til forsætte med at vælge. Deres valg kommer automatisk frem i “madkurven”. Til både buffet og menu medfølger husets hjemmebag i brød samt øko smør.

Normalt til en buffet vil man vælge en 2-4 forretter, 2-3 hovedretter samt ost og evt. 1-3 desserter. Når I vælger skal der tages højde for tidspunktet på dagen, årstiden, sammensætningen af retter samt hvilken form for fest der afholdes. Prisen for Deres valg kan De se i vores prisliste og til sidst i Deres forespørgsel.

En 2-3-4 eller 5 retters menu kan naturligvis også sammensættes udfra dette kort, på præsis samme måde. Prisen for Deres valg kan De se til sidst i Deres forespørgsel.

Til sidst skal De klikke på: Send forespørgsel og udfylde alle de nødvendige oplysninger, for at vi kan afgive et tilbud til Deres selskab.

Vi er naturligvis behjælpelige med hjælp til valg af menu, både via telefon og mail.

Vær OBS på at ved at fremsende en forespørgsel, er selskabet hverken bestilt eller godkendt fra Pichardts Restauranter. De vil få fremsendt en endelige ordrebekræftelse som skal underskrives og returneres.

Vi tilbyder også kvalificeret serverings personale, kokke, opsætnings udstyr til buffet, 8x10m. festtelte samt et stort udvalg i engros vin og chokolade specialiteter til festen derhjemme.

Kort sagt, skal De ikke tøve med at få et uforbindende tilbud på Deres næste uforglemmelige fest.