Serveres mellem kl. 18.00 og 20.00

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for a la carte.
Køkkenet holder spise pause mellem kl.16.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
Download aktuel menu her -  Aften menu marts og april 2019

Spørg vores personale om allagener.

Aftenmenu Marts & April 2019.

Forret                                       Pris pr. stk. 95,00kr

Foie gras tærte.
persillerods og pære mousse - persille og grøn olie.

Cremet fiskesuppe.
bagte torsk og kammusling - gulerods crudite - citron saft.

Frisk Stenbiderrogn. (Som enkelt ret 135,-kr)
lime olie og citrus creme - sprøde løg og toast.

Hovedret                                  Pris pr. stk. 225,00

Dagens friske fisk.
Serveret med et passende udvalg i grønt og sauce.
Deres tjener vil forklare.

Bagt Grambogaard grisefilet og glaseret kæbe.
Carl Johan sauce, lime og nødder - Gratin af rodfrugter og kartofler -
rosmarin olie og sprødt.

Dessert                                     Pris pr stk. 95,00kr.

Pære Clafoutis - Pære sorbet - Pære mousse.
(pocheret pære udhulet og bagt som kage)

Creme Catalana.
Hvid chokolade & vanilje - bær i vin.

Oste…
Oste fra Ind og udland, med småt og godt.
Pris pr. cov. 125,00kr.

Vælg som 2 retters menu til 295,00kr.
Vælg som 3 retters menu til 375,00kr.


Landkost & 3 Ost.
Rustikke retter med stor velsmag, samt et godt glas vin til.
Pris pr. cov. og 1 gl. vin.
295,00kr.

Landkost…
Dagens rustikke ret, med stor velsmag i rigelige portioner.
Pris pr. cov. 185,00 

Kødet…
300g Spyd af Grambogaard kalv ribeye – timian olie - senneps korn.
Marinade af peberfrugt, persille og æbler.
Pris pr. cov. 245,00 

Grønsagen…
Tilberedt ud fra årstiden, i forskellig form og farve. Deres tjener vil forklare.
Pris pr. cov. 225,00kr.