Serveres mellem kl. 18.00 og 20.00

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for a la carte.
Køkkenet holder spise pause mellem kl.16.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
Download aktuel menu her -  menukort jan & feb 2019

Spørg vores personale om allagener.

Aftenmenu Januar og Februar 2019.

Forret                                       Pris pr. stk. 95,00kr

Røget fasanbryst fra Slottes skove.
Blåbær - rødløgs vinaigrette.

Kartoffel og porre Consommé.
Safran - hønsefond - hønseboller.

Rilette af Andekød.
Hvidløgs creme - spinat og æble salat.

Hovedret                                  Pris pr. stk. 225,00

Dagens friske fisk.
Serveret med et passende udvalg i grønt og sauce.
Deres tjener vil forklare.

Grillet Lamme Krone.
Klassisk tomat og oliven sauce - Timian kartofler - trøffelpure.

Dessert                                     Pris pr stk. 95,00kr.

Chokolade fondant.
Creme Anglaise - hvid chokolade parfait.

Creme bruleé.
Citron - råsyltede bær - anis

Oste…
Oste fra Ind og udland, med småt og godt.
Pris pr. cov. 125,00kr.

Vælg som 2 retters menu til 295,00kr.
Vælg som 3 retters menu til 375,00kr.


Landkost & 3 Ost.
Rustikke retter med stor velsmag, samt et godt glas vin til.
Pris pr. cov. og 1 gl. vin.
295,00kr.

Landkost…
Dagens rustikke ret, med stor velsmag i rigelige portioner.
Pris pr. cov. 185,00 

Kødet…
250g Grambogaard Kalve ribeye – grillet kartoffel – Pichardt’s bearnaise ”creme”.
Pris pr. cov. 245,00 

Grønsagen…
Tilberedt ud fra årstiden, i forskellig form og farve. Deres tjener vil forklare.
Pris pr. cov. 225,00kr.