Generalens Vinter menu 2018 
Serveres mellem kl. 18.00 og 20.30

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00
Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
 Download menu her - Aftenmenu 2018. Marts - April

 Serveres i vores restaurant i Tranekær - alle fredage og lørdage.
Vælg 2 retters menu 295,00kr.    Vælg 3 retters menu 345,00kr.    Vælg 4 retters menu 395,00kr.     Spørg vores personale om allagener.

 


Forretter:

Frisk stenbiderrogn.
Creme af avocado - lime olie - anisløg.

Jomfruhummer suppe.
 Ristede kalve brisler - creme duble - urter.

 Terrin af unghane og pistacie.
Agurk - grov sennep - jordskokker.


Hovedretter:
225,00kr / 32€ for en enkelt stor portion.

Dagens friske fisk…
Efter fangst fra de Danske vande med passende tilbehør.

Roulade af lammekød…
Bagt lamme roulade med mandler og rosmarin.
Oliven - tomat - hvidløg - sky af lam.

 Tournedos Pichardt…
Grambogaard Oksemørbrad 250g glaseret i rødvin og bitter chokolade - Selleri - Pom. Anna - Rødløg.
NOTE: tillæg til hovedret 50,-kr

 Den grønne ret…
Kartofler - bagte rodfrugter - løg på flere måde - sylt, sødt og surt med passende sauce


Dessert og ost.

Duble chokolade mousse.
Knas og sprødt.

Creme Bruleé.
På 70% mørk chokolade - Kirsebær sorbet.

Bagt ananas i urter.
Hvid chokolade puf og mousse af ananas.

5 Oste.
fra Danmark og det store udland. (som enkelt ret 125,-kr / 18 €)