Velkommen til aftenmenu på Generalen.

Vi er nu gået ind i vores efterår sæson og har derfor begrænset åbent - se mere under åbningstider -

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for à la carte.
Køkkenet holder åbent fra kl 12.00 til 15.00 og der er  lukket mellem kl.16.00 og 18.00
Aftenmenuen serveres fra kl 18.00 og vi har åbent for bestillinger indtil kl.20.00
Restauranten lukker kl 22.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.

Spørg vores personale om allergener.

Efterårs aftenmenu 2020

Forret:
Ceviche af torsk og hummer - lime og dild.
Sprød kiks - kapers og oliven.

Vildt og svampe suppe.
Fasan - porre - valnøder.

Hovedret
Dagens friske fisk.
Serveret med et passende udvalg i grønt og sauce,

Landkost.
Dagens rustikke ret, med stor velsmag i rigelige portioner.

Landkost & 3 Oste.
Rustikke retter med stor velsmag, samt et godt glas vin til.
Pris pr. cov. og 1 gl. vin. 325,00kr. 

Ost & Dessert
Ruby Chokolade kage…
Æble sorbet - ”øllebrød” - mazarin bund.

Oste…
5 Oste fra Ind og udland, med småt og godt.

Som enkelt ret - 145,00kr.

2 retters menu - 300,00kr.
3 retters menu - 350,00kr.
4 retters menu - 400,00kr.
5 retters menu - 450,00kr.

Klassiske retter:
Generalens signatur…
Dansk kalvemørbrad 225g – stegt i grønt urt.

Carl Johan mousse - Bagt skalotteløg - Persillerods smør.
Pr. cov. 295,00 

Sau Thome Chokolade mousse...
Honning søde nødder og grillet æble..

Pr. cov. 75,00

Creme Bruleé…
Helt klassisk.

Pr. cov. 75,00