Generalens efterårs menu 2017. 
Serveres mellem kl. 18.00 og 21.00

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.

 Download menu her - Aftenmenu GEN 17. September oktober

 

Altid Friske store østers - 1 stk. østers 25,-kr / €3,50
Vores østers er af stillehavstypen og stammer primært fra Holland, hvor de opdrættes i havfarme - 
Serveres med rødløgs dressing - sprødt.

Forretter:

Cremet suppe af krebs -
Krebse hale mousse – jordskokker – kørvel – sprødt brød.

Terrin af kammusling og kuller -
Bacon creme - havtorn - urter.

Generalens varmrøget laks -
Persillerod – æble – urter – sort salt     

 

Hovedretter: 225,00kr / 32€ for en enkelt stor portion.

Dagens friske fisk…
Efter fangst fra de Danske vande- med passende tilbehør.

Urte marineret kalve ribeye på spyd…
Grillede grønsager – pesto – syltet løg.

Vildand…
Fyldt bryst – bagt lår – spidskål - kirsebær essens - indbagt kartoffel med urter.

Grambogaard Svine kæber…
Agen svesker – cognac – hasselnød – gratin Duphinois.

 

Dessert og ost.

Langelandske pære på 4 måder.
 
Mousse – Tærte – Granite – Syltet med sødt knas og sprøde kiks.

Creme bruleé på blommer og vanilje.
Grøn æble sorbet.

 Chokolade fondant af 70% mørk chokolade.
Rødvins sauce - Hvid chokolade parfait

5 Oste.
fra Danmark og det store udland. (som enkelt ret 125,-kr / 18 €)

 

Vælg frit fra vores menukort. 

Vælg 2 retters menu 295,00kr.

Vælg 3 retters menu 345,00kr.

Vælg 4 retters menu 395,00kr.

Spørg vores personale om allagener.