Generalens Vinter menu 2018 
Serveres mellem kl. 18.00 og 20.30

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00
Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
 Download menu her - Aftenmenu GEN 18. jan - feb

 Serveres i vores restaurant i Tranekær - alle fredage og lørdage.
Vælg 2 retters menu 295,00kr.    Vælg 3 retters menu 345,00kr.    Vælg 4 retters menu 395,00kr.     Spørg vores personale om allagener.

Forretter:


Rødbede og trøffel suppe -
Bagt saltet torsk - Sprøde rødder - Sort trøffel og mange urter.

Enebærgravet oksefilet -
Frisk basilikum - Olivenolie - svampe.

Koldrøget laks -
Cremet rygeost med honning - syltede små tomater - sprøde rugbrøds chips

 

Hovedretter:
225,00kr / 32€ for en enkelt stor portion.


 Dagens friske fisk…
Efter fangst fra de Danske vande med passende tilbehør.

 Cassoulet med perlehøne…
Pølse - lår - bryst - frikadelle - Syltet æble - Hvedekorn.

Bøf af Rådyr…
Grillet kød fra ryg og kølle -  cremet estragon sauce på vildtfond og fløde - bagte løg og porre.

Den grønne ret…
Gratin af kartofler - bagte rodfrugter - løg på flere måde - sylt, sødt og surt med passende sauce.

 

Dessert og ost.


Klassisk chokolademousse med nougat.
Knas og sprødt.

4 x chokolade.
Creme bruleé - parfait - mousse - kage.

Bagt æble og mandel kage.
Parfait af havtorn og Tonga bønne.

5 Oste.
fra Danmark og det store udland. (som enkelt ret 125,-kr / 18 €)