Julemenu menu 2018
Serveres mellem kl. 18.00 og 20.00

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for a la carte. 

Køkkenet holder spise pause mellem kl.16.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
Download aktuel menu her - Generalens jule menu dec 2018 

Spørg vores personale om allagener.

Generalens jule Gæstebud, Serveres i vores restaurant i Tranekær - alle fredage og lørdage fra d. 30 november
Vælg 3 retters menu 350,00kr. - Vælg 4 retters menu 425,00kr. - Vælg 5 retters menu 475,00kr.
Generalens rustikke landkost 175,00kr.

Jule røget laks på enebær og honning olie
 rosmarin æble, selleri og hasselnød. 

Cremet suppe af flodkrebs, fennikel og tomat. 
Serveret med tomat glace og urtebrød

Generalens Landkost..
Vores daglige udgave af et godt solidt måltid.

Vildand og kalvemørbrad rullet i urter
bagt med svampe og skalotteløg. Blå vindrue og rødvins sauce -
Indbagt kartoffel med ristet andelever.

Dagens friske frisk
Serveret med passende tilbehør fra sæson.

Mild og cremet Blå kornblomst tærte,
søde syltede vindruer og rød peber olie.

Kirsebær kage -
chokoladebund m. lys chokolade - cremet citrus og melisse flødeis -orange likør sauce - knæk og sødt. 

5 Oste.
fra Danmark og det store udland - (som enkelt ret 125,-kr / 18 €)