Serveres mellem kl. 18.00 og 20.00

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for à la carte.
Køkkenet holder spisepause mellem kl.16.00 og 18.00.

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
Download aktuel menu her -  menukort a3 efterår2019

Spørg vores personale om allergener.

Aftenmenu efterår 2019.

Vælg som 3 retters menu til 375,-kr.

Vælg som 2 retters menu til 325,-kr

Forretter                                 

Røget dyrekølle – aubergine & svampe terrin.
Efterårs bær - olivenolie.

Cremet krabbe og persillerods suppe.
3 slags persille og taskekrabbe.

Grillet helleflynder.
Jomfruhummer skum – syltede porre og græskar.

Hovedret                                 

Dagens friske fisk
fra Danmark, med passende tilbehør.
245,00kr. €35,-

Landkost…
Dagens rustikke ret, med stor velsmag i rigelige portioner.
Pris pr. cov. 185,00

Kødet…
Dansk kalvemørbrad - let røget og stegt på timian.
Smørbagt kalvebrissel – ragout af kartofler – solbær og kalveglace.
Som enkelt ret pr. cov. 275,00 – 200g

Den grønne ret - rodfrugter - svampe - salater - sylt, sødt og surt.
225,00kr. €32.-

 

Dessert                                     

Pocheret Clara Fris pære…
Mousse af pære – sorbet af pære – pære i vin.

Lys chokolade fondant...
Lys chokolade parfait og praline af hasselnød.

Creme bruleé
af ren vanilje - sprødt og sødt.

5 slags Danske gode oste
med tilbehør.
125,00kr. € 19,-