Generalens Efterårs menu 2018 
Serveres mellem kl. 18.00 og 20.00

Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber hvor vi har lukket for a la carte. 

Køkkenet holder spise pause mellem kl.16.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
Download menu her - Aftenmenu GEN 18. sept - okt

Spørg vores personale om allagener.

Forretter:

Bagt filet af torsk -
 Rødbede - stegte svampe - rugbrød - citron olie.

Lufttørret Hereford okseinderlår -
 persille - løg - pastinak.

 Hummer suppe -
pocheret hummerkød - blegselleri - gulerod - bagte små tomater - kørvelfløde


Hovedretter:

Dagens friske fisk…
Efter fangst fra de Danske vande- med passende tilbehør.

 Grambogaard svin…
Braiseret svinekæbe - stegt marineret filet -trøffelolie - porre - løg - gratineret kartoffel.

 Bryst af Berberi and…
honning - appelsin - hasselnød - bær - kartoffelmash.

Den grønne ret…
Kartofler - rodfrugter - løg på flere måde - sylt, sødt og surt med passende sauce.


Dessert:

Vores klassiske chokolade mousse
på 70% mørk Callebaut...med chokolade sovs. 

4 x æble.
Creme bruleé - sorbet - mousse - crumble.

Pære i Portvin.
Vanilje - anis - marcipan - hvid chokolade skum.

5 Oste.
fra Danmark og det store udland - (som enkelt ret 125,-kr / 18 €)