Generalens efterårs menu 2017. 
Serveres mellem kl. 18.00 og 21.00

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.

 Download menu her -  jule aften menu 2017 m. nytår.

 

Generalens jule Gæstebud. Serveres i vores restaurant i Tranekær - alle fredage og lørdage.

Vælg 3 retters menu 350,00kr.  -  Vælg 4 retters menu 425,00kr.  -  Vælg 5 retters menu 495,00kr.

 

Cremet suppe af jomfruhummer, fennikel og persille -  sprødt bacon og kalvehale.

Kold røget fasan bryst - æble salsa - hyben og peberfrugt.

Koldrøget laks fra Fyn med honning og rygeost samt syltet tomat

 

Dagens fisk med passende tilbehør.

Krondyr kølle i rosmarin og timian marinade. Fyldig sauce af brystet, rødvin og kirsebær.
Serveret med tærte af kartofler og selleri.Små syltede beder og nødder.

 

Anretning med 5 slags oste fra Europa.

Grillet brie i rosmarin olie med søde rosiner og bagt rugbrød.

Generalens Ris a la mande - grevindens kirsebær sauce.

Syltet williams pære i hyldeblomst og jule gløgg  - Cremet is af nougat og hvid chokolade  - Bagte brombærkage med jule krydderier.  
Pynt og jule piff.

Spørg vores personale om allagener.