Generalens Sommer menu 2018 
Serveres mellem kl. 18.00 og 21.00

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00
Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.
 Download menu her - Aftenmenu GEN 18. juni

Serveres i vores restaurant i Tranekær - alle dage i juni - juli og august.
Vær OBS på specielle arrangementer samt evt. dage med private selskaber. 
Spørg vores personale om allagener.


Danske Småretter:

Generalens fine småretter - serveret som en Dansk form for tapas, med et lækkert udvalg af vores specialiteter
fra både fisk og skaldyr, samt kød i bagt, røget, saltet eller fersk udgave.

Køkkenchefen bestemmer og anretter et flot udvalg !
2 tapas retter - på fisk/skaldyr ELLER kød ELLER vegetarisk. - 125,00kr. €18,00
6 tapas retter - fisk / skaldyr og kød - 350,- €50,- for 2 til 3 cov.
12 tapas retter - fisk / skaldyr og kød samt vegetarisk 650,- €93.- for 2 til 6 cov.

Forretter:
Vores kold røgede laks fra Sverige – rygeost og honning – tomat. 95,00kr. €13,50
Saftige håndpillede rejer – salsa - salat - brød chips. 95,00kr. €13,50         

Hovedretter:
Dagens friske fisk fra Danmark, med passende tilbehør. 225,00kr. €32,-
Lamme kød i rosmarin og friske tomater, kogt i mange timer med hvidvin, æble og løg. 195,00kr. €28.-
Hopballe Ungehane i fløde sauce - saftige rejer - bær - urt. 225,00kr. €32.-
250g kalve Grambogaard Rib-eye - Vores Kolde bearnaise dip. 245,00kr. €35,-
Grillet svinerib 400g med ben samt vores hemmelige BBQ. 195,00kr. €28.-
Den grønne ret…- rodfrugter - svampe - salater - sylt, sødt og surt. 189,00kr. €27.-         

Alle retter serveres med ny opgravede Langelandske Kartofler.

Dessert:
Bagt æblecrumble med smør, sukker, tilsmagt med kanel og citron – Serveres med creme fraiche.
OBS 20 min tilberednings tid – men den er det værd.  69,00kr. € 10,-
Vores egen is og sorbet. Spørg din tjener hvilke 3 slags vi har lavet i dag. 75,00kr. € 10,50
Chokolademousse af 70 % Callebaut chokolade, med nougat, pynt og piff. 75,00kr. € 10,50
Creme bruleé af tonga bønne og citron - sprødt og sødt. 75,00kr. € 10,50
Sæsonens bær – syltet & rå, i sød hvidvins essens med rosenpeber og is på rabarber. 95,00kr. € 13,50
3 slags Danske gode oste, med tilbehør. 95,00kr. € 13,50