Generalens Sommer Menu 2017. Serveres mellem kl. 18.00 og 21.00

Køkkenet holder spise pause mellem kl.17.00 til 18.00

Vores menukort er lavet efter inspiration fra vores egne tanker om Langelandsk landkøkken
samt C. Jacobsens kogebog. C. Jacobsen var Generalens chefkok på Tranekær slot omkring år 1800.

 Download menu her - Aftenmenu GEN 17. juli

Danske Småretter:
Generalens fine småretter - serveret som en Dansk form for tapas, med et lækkert udvalg af vores specialiteter
fra både fisk og skaldyr, samt kød i bagt, røget, saltet eller fersk udgave.

Køkkenchefen bestemmer og anretter et flot udvalg.
6 tapas retter 350,- €50,-   for 2 til 3 cov.

12 tapas retter 650,- €93.-   for 2 til 6 cov.
OBS - ikke som menu !

Friske store østers - 1 stk. østers 25,-kr / €3,50
Vores østers er af stillehavstypen og stammer primært fra Holland, hvor de opdrættes i havfarme - 
Serveres med rødløgs dressing - sprødt.

Forretter:
Vores koldrøgede laks fra Færøerne – rygeost og honning – bagt tomat.                          95,00kr. €13,50

Saftige håndpillede rejer – rød melon tatar – krydret agurkesalsa – chips.                        95,00kr. €13,50        

Hovedretter:
Bagt Filet af Rødspætte med krabbekød - urter og citron - persillecreme.                         215,00kr. €31,-

Lammeskank i rosmarin og timian, kogt i mange timer med hvede øl og løg.                    215,00kr. €31.-

Hopballe Ungehane i æble sauce - saftige rejer - syltet bær - urt.                                       225,00kr. €32.-

250g kalve Grambogaard Rib-eye - vores egen BBQ - Generalens kryddersmør.              245,00kr. €35,-

Alle retter serveres med ny opgravede Langelandske Kartofler.


Dessert:
Bagt æblecrumble med smør, sukker, tilsmagt med kanel og citron – Serveres med creme fraiche.
OBS 20 min tilberednings tid – men den er det værd.                                                        69,00kr. € 10,-

Vores egen is og sorbet. Spørg din tjener hvilke 3 slags vi har lavet i dag.                        75,00kr. € 10,50

Chokolademousse af 70 % Callebaut chokolade, med nougat, pynt og piff.                      75,00kr. € 10,50

Sæsonens bær – syltet – rå – bagt, i sød rødvins essens med vanilje og parfait af lime.  95,00kr. € 13,50

3 slags Danske gode oste, med tilbehør.                                                                            95,00kr. € 13,50

 

3 retters efter dagens lyst - 350,00kr. €50,- Vælg frit fra vores menukort.
Spørg vores personale om allagener.