Generalen 2019

Julefrokost og Julebal på Rest. Generalen. - Se menu her  julebroc 2019

HOLD JERES JULEFROKOST PÅ GENERALEN
Hold jeres julefrokost på Rest. Generalen, den tidligere herskabsstald, beliggende for foden af Tranekær Slot på
Langeland. Med de historiske rammer, der stammer fra 1800tallet, kommer den klassiske, gammeldags julestemning i spil.
Rammerne passer perfekt til julehygge med både familie, venner og kollegaer.
Vi tilbyder et stort udvalg af julebuffetter, julemenuer og juletapas til både små og store selskaber. Alle menuer og
buffetter er beskrevet i vores julebrochure.

Vi ses på Restaurant Generalen for foden af TranekærSlot.

Vores tema for 2019 kalder vi: SOL...
Oplevelser, varme dage, smag og nydelse går meget ofte hånd i hånd med SOL, sådan at forstå at man altid bliver bedre tilpas, når man føler varmen fra værten, der imødekommende byder en velkommen, til maden som skal give gæsten følelsen af at være midt i centrum og at man mærker "varmen" fra maden og smagen, lige til at sidde på Generalen's terrasse omkring gode venner der nyder en "SOL"rig dag.  Vi har givet os selv den opgave at skabe SOL på jeres tallerkener og i jeres sind, når I besøger vores restaurant. Vi har fundet gamle opskrifter frem fra det sydlige Europa og Sydamerika og vi har fundet en masse spændende krydderier og urter, vi vil komme til at bruge hen over året.

SOL kan i vores definition løseligt oversættes til:
Sammensætning / Smagen, der skal være fart på i år, masser af intens smag og helst kombineret med ekstravagante råvarer. (Dog skal den enkelte smag renholdes.)
Oplevelsen, Man skal kunne mærke Solen, det skal være inspireret af lyse men varme farver og derved frembringe et rent udtryk på hver enkelt tallerken.
Lokalt, altid med rod i vores historie og med flest mulige lokale råvarer. Jeg finder mange gode gamle opskrifter frem, både fra vores egn men også fra mine tidligere opskrifter.

Vi vil altid tilberede vores gastronomi ud fra vores filosofi om sæson, klassisk tilgang til grundtilberedning samt at man får et ærligt køkken med rod og fod i det lokale. Vi har primært lokale leverandører i både grøntsager, fisk, kød og frugter. Mælk, fløde og smør kommer fra Thise, og vores vildt kommer den lokale jæger med. Kalv, okse, lam og gris kommer fra Danske gårde og alle vores gode æbler, pærer, kirsebær og blommer kommer fra Strandlyst ved Rudkøbing, som også er et besøg værd i sig selv. Vi lever i køkkenet efter årets gang, og er kraftigt inspireret af en gammel kogebog skrevet af Christoffer Jacobsen, som regerede i køkkenet på Tranekær Slot i omkring 1815.

Restaurant Generalen i Tranekær med den historiske baggrund som herskabsstald for Tranekær Slot, er indrettet med de originale gamle hestebåse og stengulv. Bordene dækkes elegant op og vi skaber stemning med fakler og levende lys. Vi tilbyder at afholde alle former for selskabelighed og har plads til 190 glade gæster i vores restaurant samt 200 gæster på vores store solvarme terrasse. Vi har åbent hele året for alle former for middage og selskaber og arrangerer gerne events og temaer for at gøre Deres næste selskab til en uforglemmelig oplevelse.

Med de bedste gastronomiske hilsner Jeanette & Christian Pichardt.

Se reference her fra Campaya -  Udlejer af sommerhuse på Langeland: Restaurant Generalen er et hit på ferien!

Se mere info om "Generalen" her.    Se vores åbningstider

DOG har vi på visse tidspunkter lukket ved private selskaber, højtider og ferie, se mere under åbningstider.