Nytårs & Skaldyrs menuen. 2018.

Husk at bestille Deres nytårs menu eller skaldyrs anretning god tid fuldstændig klar til opvarmning og anretning.

Vores nytårs menuer er berømt for deres kvalitet og deres enkelthed i den sidste tilberedning hos Dem. Komplet oversigt og forklaring over menuen medfølger naturligvis.

Den store Skaldyrs anretning, flot anrettet på store fade og tilbehør:  
Hummer Bisque… helt klassisk med
”hummer tatar” - bagte rodfrugter samt…
½ kogt DK hummer, jomfruhummer, 3 østers,
Dildkogte krebs, 2 slags muslinger, kogte krabbe klør
Saftige rejer med urter - marineret blæksprutte - Fiskepate pate - laks i soja.
Skaldyrs salat med selleri og krebs. 
Serveret med et udvalg i dressing og brød.
KUN 550,00kr pr cov.:

 

Pichardt’s Nytårsgalla menu 2017

Pighvar og torsk i skøn forening -
Fyldig pate med mange urter - ”æg” af basilikum.

”Gravet oksemørbrad”.
 Æbler på 3 måder. 

Hummer Bisque… helt klassisk -
”hummer tatar” - bagte rodfrugter

Grambogaard Kalvefilet med saltet fasan bryst.
 Kartoffel og persillerods gratin - bagte kastanjer og løg i timian -
Tranebær sylt - kalve fløde sauce med hvid portvin og trøffel.

 Brombær mousse og chokolade trøffel…
Intens mousse af syltet brombær på bund af knasende -
sprød chokolade trøffel med appelsin og nødder -
Cognac parfait med chokolade knas.

 3 retter 375,00kr.       4 retter 450,00kr.    5 retter 495,00kr.

 

Natmad til Nytår… Prøv vores hj.lavet pølse specialiteter

3 Danske Oste og Generalens pølse samt vildtpølse
 til natmaden… 85,-kr pr cov. Incl. tilbehør, brød og smør.

Generalen.

Vores a la carte restaurant har åben hele året Fredag og Lørdag kl. 12.00 til 21.00 og søndag fra 12.00 til kl.16.00. Og fra fra maj til og med september har vi åbent hver dag fra 11.30 til 21.00  - DOG har vi på visse tidspunkter lukket ved private selskaber, højtider samt ferie, se mere under åbningstider.

Vores tema for 2017 kalder vi: Intens...kunsten at fremelske smag i alle vores tilberedninger og vi serverer smagfulde oplevelser med et soldit fundament i jorden omkring os. Sådan helt bogstaveligt. Vi har primært KUN lokale leverandører i både grønt, fisk, kød og frugter. Mælk, fløde og smør kommer fra Thise og vores vildt kommer den den lokaler jæger. Vi lever i køkkenet efter årets gang og er kraftigt inspireret af en gammel kogebog, som er skrevet af Christoffer Jacobsen som reagerede i køkkenet på Tranekær slot i omkring 1815. Rest.

Generalen i Tranekær, med den historiske baggrund som herskabs stald for Tranekær slot, og indrettet med gamle heste båse og sten gulv. Der dækkes elegant bord op og vi skaber stemning med fakler og levende lys.Vi tilbyder at afholde alle former for selskabelighed og har plads til 190 glade gæster i vores restaurant samt 200 gæster på vores store solevarme terrasse. Vi har åbent hele året for alle former for middage og selskaber og arrangerer gerne events og temaer for at gøre Deres næste selskab til en uforglemmelig oplevelse.

Med de bedste gastronomiske hilsner Jeanette & Christian Pichardt.

Se mere info om "Generalen" her.    Se vores åbningstider