Vores forholdsregler ang. Corvid 19 – Vildtaften 2020
Efter regeringens nye retnings linjer fra fredag d.23 oktober har det stillet os overfor følgende nye regler som implementeres med omgående virkning.

Max 10 gæster i et selskab – men plads til 162 gæster i forhold til m2.
Et separat selskab i restauranten må så maksimalt være på 10 personer men grundet rest. Generalens størrelse på 324m2 må vi således ha 162 gæster hvis vi ville!!
Vi har valgt at vi KUN vil ha max 60 gæster til hver vildtaften så der er ordentlig plads til alle gæster og at man kan bevæge sig frit rundt.

Alle skal bære mundbind eller visir!
Når man ankommer og når man går rundt i restauranten SKAL man bære mundbind og al vores personale bær også mundbind eller visir.
Vi har mundbind, hvis I ikke selv har og vi tager ikke noget for dem.

Buffeten er anderledes i år.
Buffeten er stillet op på en ny måde så vi får det maksimale gulvplads og alt er sat i system så at man bevæger sig ”med uret” – dvs. at der er afmærkning som man følger.

Portions anrettet og kokke betjent.
Alle retter ved buffeten er sat op i portions skåle eller lign, så hver gæst tager kun mad til sig selv. Ved den varme buffet er kokke klar til at betjene jer og sørger for at alle får hvad man ønske sig.  Vi har også hansker til alle hvis man ønsker det.

Lukketid kl 22.00
Som alle er klar over skal restauranten lukket for gæster kl 22.00 og det har den betydning at vi meget gerne vil starte kl 17.30 og opfordrer derfor at I ankommer på det tidspunkt.

Generelt set skal vi blot bede jer om at bruge fornuften og hold afstand til alle og udvise godt humør i denne coronatid. Vi vil gøre alt for at I føler jer godt tilpas og i sikkerhed hos os.  Vi står til jeres rådighed for alle spørgsmål og vi glæder os trods alt, meget til dette års vildt med temaet: Muld og bær.

Med den bedste hilsner – Jeanette og Christian Pichardt