Danske Sorte hummer og jomfruhummer tilberedt på mangfoldige måder, det er temaet for denne aften !

 

I disse Corna tider har vi valg at ændre dette event til ” Buffet på Bordet” med næsten samme setup, blot at man får en lækker oplevelse ved sit eget bord.
Dette har desværre også gjort at Peter Rasmussen ikke er med til at tale, ved dette arrangement. 

 

Vi har en god kontakt i Vestjylland der er leveringsdygtig i de bedste Danske hummer der findes og så kender vi forresten også en på Læsø der kan noget med de lidt mindre “hummer” og derfor syntes vi at, det skulle komme vore gæster til gode.   Så derfor har vi helt ekstraordinært valg at tilbyde en buffet, hvor vi sætter de Danske hummer på bordet.
Vi kommer rundt om pate, terrin, sylte, stegt og kogte, bagte og også den helt  uforlignelig gratineret. Vi sætter Deres smagsans på hårdt arbejde og vil gøre vores til at skabe en sublim aften i godt selskab med mange slags mousserende vin. I menuen er der 2 glas mousserende vin: et fra Danmark og et fra Frankrig og vi vil ikke røbe hvilken, men De kan godt begynde at glæde Dem til at smage noget ekstraordinært.

OBS. Ved reservation af plads skal man samtidig indbetale 350,- kr i depositum pr. person før bestillingen bekræftes. 
Betalingen kan fortages via bank (Handelsbanken 6301 2029057) eller mobil pay ( 31 24 84 54) med angivelse af navn og følgende tekst: Hummeraften 2020, navn og antal.

Share