Portvins & tapas menu  Lørdag d. 2 maj 2020 kl 19.00
På restaurant Generalen i Tranekær.

Download menu her..Portvins og tapasmenu

Til denne aften sætter vi den sublime portvin helt frem i lyset og vil lade den domineret en hel menu i samspil med det meget interessante Portugisiske Køkken.  Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg har fundet både røde og hvide samt de fantastiske sjælende og gamle til denne aften.

Glæd jer til en meget anderledes oplevelser med Portvin og Generalen gastronomi.

Forretter:
Torsk ryg – trøffelcreme – sprøde rødbeder.

Kartoffeltoast – Stenbiderrogn – porresylt.

Bagt saltet torsk – peberfrugt – purløg.

Farseret blæksprutter – paprika – røget spæk.

Tørret ansjoser – tomat – oliven.

Hoveretter:

Grillet store rejer – mayo – brød

Portugisiske Lufttørret Svineskinke

Bønner – Stærk pølse – lammenakke

Bachalhau, Portugisisk nationalret
(klipfisk i bouillon m. æg og persille)

Bacalhau à Zé do Pipo
med kartofler og hvidløg

Desserter og Ost:

Oste.
Pastéis de nata – (creme tærte)
Figner og druer i vin.
Pudim de ovos (karamel rand) med Appelsiner

Pris pr cov. 500,-kr

Serveres som ”running” buffet på bordet.

OBS. Vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige langborde for at skabe den gode Portugisiske stemning.  

OBS. Ved reservation af plads skal man samtidig indbetale det fulde beløb pr. person før bestillingen bekræftes. 
Betalingen kan fortages via bank (Handelsbanken 6301 2029057) eller mobil pay ( 31 24 84 54) med angivelse af navn og følgende tekst: PORT20, navn og antal.

 

Share