mad valdemar 2

Efterårsferien for børn på Generalen Mandag d.16.okt & Tirsdag d.17.okt

Restaurant for madglade børn og små voksne.  Igen til efterårsferie tilbyder vi for 3 år i træk vores børne restaurant, hvor det er de små der står for maden til hele familien.

Det er Børne Restaurantens formål at prikke til børns naturlige lyst og nysgerrighed til gastronomiske udfoldelser, og give dem en oplevelse som de kan dele med hele familien. Konceptet er, at børn i 6-18 års alderen mødes på Restaurant Generalen for at lave en 3-retters menu sammen med mad kyndige voksne og kokke. hvorefter der tages afsked med forældre, der inviteres til tidlig aftens mad nogle timer senere. Børnene laver så mad sammen med kokkene i 4 timer. Igennem hele forløbet er det årstidens og lokale råvarer der udgør størstedelen af ingredienserne. På de 4 timer, vil børnene trylle både med maden og med opdækningen, sammen med vores kyndige personale, således at alt er klart til når forældrene kommer til fin middag. Børnene vil nu være både tjenere og kokke for forældrene mens de stolt serverer og præsenterer den gourmet mad de i fællesskab har formået at få lavet på et par timer.

Børene restauranten vil i år være åbent 2 dage, med start kl.12.00 præcis og der inviteres til velkomst kl. 17.00

1 barn til mad + undervisning koster 150,- og deltagelse i måltidet efterfølgende er 100,- pr. person der spiser med. Der gøres opmærksom på at man skal tilmelde sit barn eller barnebarn, for at kunne spise med i restauranten – Det er en familie oplevelse!

Menuen er ikke fastlagt for nuværende.

Share