Så er det tid igen for vores efterårs kokkeskole for unge mellem 8 og 18 år. Til denne efterårs ferie har vi valgt en lidt anderledes 3 retters efterårs menu og vores focus er på teamet for 2020 som er MULD.  De unge kokke aspiranter skal denne gang lære noget om:  Torsk og rejer – Kylling a la cola og æbler i chokolade.

Elever skal møde kl. 11.45 på Generalen og vil blive inddelt i hold af 3 til max 5.  Så sættes alle hold igang med deres opgaver under kyndig vejligning samt instruktion af vores kokke. Man roterer rundt mellem bordopdækning, forret, hovedret, dessert samt velkomst. Når gæster ankommer kl.17.00 tager vores ungkokke imod og anviser plads samt serverer velkomst.

Praktisk og VIGTIG info:
Vi sørger for frokost til de unge samt noget at drikke.
Man skal have arbejdstøj på samt gode flade sko.
Mobil telefoner er IKKE tilladt.
Betaling for elev og gæster fortages efter middagen.

Share