Så er det tid igen for vores efterårs kokkeskole for unge mellem 6 og 18 år. Til denne efterårs ferie har vi valgt en lidt anderledes 3 retters efterårs menu og vores focus er på lokale råvare samt vildt.  De unge kokke aspiranter skal denne gang lære noget om  vildænder samt tilberede suppe og pære dessert med chokolade der også er temaet for hele 2018.

Elever skal møde kl. 11.45 på Generalen og vil blive inddelt i hold af 3 til max 5.  Så sættes alle hold igang med deres opgaver under kyndig vejligning samt instruktion af vores kokke. Man roterer rundt mellem bordopdækning, forret, hovedret, dessert samt velkomst. Når gæster ankommer kl.17.00 tager vores ungkokke imod og anviser plads samt serverer velkomst.

Praktisk info:
Vi sørger for frokost til de unge samt noget at drikke.
Man skal have arbejdstøj på samt gode flade sko.
Mobil telefoner er IKKE tilladt.
Betaling for elev og gæster fortages efter middagen.

Share