Argentinsk Asado 

Et kæmpe udvalg i kød fra okse og kalv, gris og lam
Servers som buffet på den originale Argentinske måde !

Til i år har vi planlagt bla.
Hel Pattegris – Hel Lam – Marineret kalvekølle – Oksetværreb – Fermenteret Svinebryst – Himmerlands oksefilet – Fasanpølser – Oksepølser – Kalvehjerte – Hele fyldte landænder – Øl og honning marineret oksespidsbryst. Hertil kommer kun simpelt men lækker tilbehør i flere slags brød, salater, urteolie og dressinger.  

Vi tilbyder en fantastisk vinmenu som kan tilkøbes, der er sammensat og   
præsenteret af Direktøren fra Gourmet wine Peter Rasmussen der også vil underholde med gode historier og viden fra vinens verden.
Vinmenu tilbydes fra 200,-kr til 500,-kr pr cov
og man kan naturligvis også gå på jagt i vores vinkort.
Vi sidder på terrassen ved godt vejr og har sørger for både levende lys, fakler, bål og tæpper. Alternativt går vi indefor ved mindre godt vejr.

OBS. Ved reservation af plads skal man samtidig indbetale 150,- kr i depositum pr. person før bestillingen bekræftes. 
Betalingen kan fortages via bank (Handelsbanken 6301 2029057) eller mobil pay ( 31 24 84 54) med angivelse af navn og følgende tekst: Asado 2020, navn og antal.

Share