For fjerde år i træk tilbyder vi meget meget unik oplevelse mellem årets gang og vildt. 
Vi kokkererer simpelhen med råvarer fra hele året og finder 12 stykker vildt som serveres som unikke “still fotos” med smagen i focus.
Vi er KUN koncentreret omkring smagen og finder frem til en ret som ren og enkel nydelse. menuen serveres som en “løbende menu” med små og store sammensætninger af. Menuen planlægges hen over året, og når vi finder de gode råvare så passer vi godt på dem indtil brug.

Råvarerne i 2020 er ikke helt fastlagt endnu (naturligvis :)men vi løfter gerne sløret for lidt af lækkerierne:

Due, Då , Hare, Snegler, Muflon, Antilope, krikand og mange flere…
Bagte Jordbær, Friske asparges,rabarber, skovesyre, majsurt, fermenteret grønsager, lageret olier af urter og løg og andre spændende råvarer.
egen ost – egen brændevin, egen æblepomo.

Til denne menu har vi sammensat en vinmenu, som kommer rundt i hele verden også med lidt skæve indslag:
Vi kan nævne: Frugtvine fra Cold Hand winery i Jylland, Kirsebærvin fra Lolland, Most fra Langeland og vine fra bla. Syrien, Østrig og Tyskland.
Vinmenuen er incl i cov prisen.

Det er en aften hvor vi kraftigt anbefaler at sætte rigelig med god tid af og vi kan også tilbyde en samlet gourmet pakke med overnatning i vores smukke og personlige lejligheder.
Man får ganske simpelt en 25% rabat på overnatningen, som naturligvis er incl morgen complet på Generalen.

Bestil Gourmet pakker med overnatning ved direkte mail.  pichardts@mail.dk

OBS. Ved reservation af plads skal man samtidig indbetale 600,- kr i depositum pr. person før bestillingen bekræftes. 
Betalingen kan fortages via bank (Handelsbanken 6301 2029057) eller mobil pay ( 31 24 84 54) med angivelse af navn og følgende tekst: Årets vildt 2020, navn og antal.

Share