Lørdag 4. april 2020 – kl. 18.30 afholdes en elegant aften i Generalen’s mad og vine på Restaurant Generalen i Tranekær
I samarbejde med Peter Rasmussen fra Gourmet Wine i Svendborg.
Vi holder den gastronomiske fane højt hævet over  fisk og skaldyr til denne aften og vi sætter alle vores gæster sammen i grupper ved festlige borde for at skabe en god stemning.  

Ved plads reservation skal det fulde beløb indbetales på mobilpay 31 24 84 54 el. bank 6301 2029057 med angivelse af: event navn, navn på gæst, antal cov.
Din plads er første endeligt bekræftet ved når vi har modtaget beløbet og sendt en reservations bekræftelse.


Frisk stenbiderrogn  og salte rejer.
Reje bisque – soja – spinat – urter – hvedekerner.

Laks i løvstikke. 
Tørret Carl Johan Svampe – enebær – Dobbelt fløde.

Smør Bagt pighvar.  
rabarber – anis – forårs løg – ærter – kartoffelskum. 

4 på citrus. 
Rød grape & portvin – Citron panna cotta – “rød” chokolade & appelsin – Lime & mandler.

Download menu her. 4 retter – 4 vine – 444 2020

Share