Pichardt’s Jule menu og Buffet.
Velkommen til Pichardt’s gastronomiske univers.

Vi har igen i år skabt nye og gode oplevelser til højtiden og nytårsaften.
Vi står til Deres rådighed for at sammensætte det bedste selskab, leveret hos Dem,
i vores selskabslokale i Svendborg eller på Generalen i Tranekær.  Vi har plads til selskaber fra min. 12 til 180 cov.
De er velkommen til at besøge vores restauranter for et uforpligtende tilbud.

Husk også vores store JULEBAL PÅ GENERALEN I TRANEKÆR
Lørdag d.8 december, med stor klassisk julebuffet samt live musik fra The Kelds.
Se mere under Events

Hent PDF fil her
Julebroc 2018

Hent PDF fil her –
Generalens nytår 2018

Hent PDF fil her –
Generalens jule Gæstebud 2018

NYTÅR 2018

Husk at bestille Deres nytårs menu eller skaldyrs anretning god tid ,
fuldstændig klar til opvarmning og anretning.
Vi har sørget for alt så De blot skal varme og anrette for serveret en fantastisk menu for Deres gæster.
De får en komplet menu oversigt samt vejledning så intet er overladt til tilfældigheder. 

Bestil direkte på mail på pichardts@mail.dk  eller ring på 62 53 33 03.

Vi står klar til alle spørgsmål.

Den store Skaldyrs anretning,
flot anrettet på fade med tilbehør -
KUN 595,00kr pr cov.

Jomfruhummer Bisque… med hummerboller og syltet svampe -
½ kogt hummer,
jomfruhummer,
3 østers,

Dildkogte krebs,
2 slags muslinger,
kogte krabbe klør
Saftige rejer med urter -
marineret blæksprutte -
Fiskepate pate -

laks i soja -
Skaldyrs salat med selleri og krebs. 

Serveret med et udvalg i dressing og brød.

Pichardt’s Nytårsgalla menu 2018

3 snacks til at starte med:
Røget mandel - Sprød skinke - Rejetatar.

Torsk og slethvar terrin…
ægte kaviarsauce på syrnet creme -

pocheret vagtelæg - rugbrød kiks

Røget fasanbryst…
sød syrlige æble salsa - tranebær æg  -

karser og blade - Sprøde knasende brød crutons

Jomfruhummer Bisque…
med jomfruhummerboller og syltet bøgehatte -

forårsløg og hvide løg . Urte kiks.

Duet af marineret krondyr kød og saltet oksefilet
Kartoffel og selleri tærte på sprød saltdej

Æble og gule bede  - Grillet rødbede  i trøffel olie -
Portvins sauce med urter.

Dessert på 4 måder:
Citron mousse - Hvid chokolade kaffekage -

Pære i cognac og rørsukker - ”brændte bær” - Korn drys.

3 retter 375,00kr.   4 retter 450,00kr    5 retter 495,00kr.

Natmad til Nytår…
Den har vi til 85,-kr pr cov.

3 Danske Oste og Generalens spegepølse på okse og kalv samt
vildt pølse på hjorte kød
til natmaden…
Incl. sødt og syrligt tilbehør samt godt landbrød.

Eller

Klassisk quiche Lorraine - Bacon og løg tærte.
Serveres med grønne salater og marineret tomater samt sennep.